fbpx
Τηλέφωνο
-
Email
info@aerialbodies.gr

Ο σκοπός μας

Στη σχολή μας θα βρείτε εξειδικευμένους και υψηλής ποιότητας δασκάλους και προσωπικό.

Ασφάλεια

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής αντοχής υλικά ασφαλείας και εγκεκριμένος εξοπλισμός σε όλα τα μαθήματα.

Μεθοδολογία

Παρέχουμε συγκεκριμένη μεθοδολογία εκμάθησης και εκγύμνασης όπως διδάσκεται στις καλύτερες σχολές τσίρκου, ακροβατικών, από επαγγελματίες αθλητές και πιστοποιημένους δασκάλους.

Ευχάριστο περιβάλλον

Δεν έχουμε ως μοναδικό σκοπό να βγάλουμε επαγγελματίες αθλητές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον που οι αθλητές μας θα ανυπομονούν να έρθουν για να γυμναστούν. Στο χώρο μας είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε έχει τη διάθεση να δοκιμάσει έναν εναλλακτικό και άκρως ενδιαφέρον τρόπο γυμναστικής, δημιουργώντας παράλληλα φιλικές σχέσεις και σχέσεις εμπιστοσύνης. 

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία των δασκάλων μας δεν είναι το να αναλαμβάνουμε μόνο ανθρώπους που διέθεταν ανέκαθεν κλίση και φυσικό ταλέντο στη γυμναστική και στα ακροβατικά. Επιθυμούμε να δείξουμε οτι με τη σωστή μεθοδολογία, καθοδήγηση και δουλειά, όλοι μπορούν να καταφέρουν να φτάσουν σε επίπεδα που προηγουμένως έμοιαζαν αδύνατα και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Σκοπός μας είναι να βοηθάμε την εξέλιξη των μαθητών μας όσο περισσότερο γίνεται και όσο ο μαθητής μπορεί να απορροφά τη γνώση και να αναπτύσσεται σε αυτό που αγαπά, τόσο περισσότερη γνώση, καθοδήγηση και βοήθεια θα του προσφέρουν οι δάσκαλοί μας.

Το όραμα μας

Το σωματείο μας έχει σαν όραμα να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τη γυμναστική και, γιατί όχι, με τα ακροβατικά και το τραμπολίνο. Ελάτε να γνωρίσετε και να εντυπωσιαστείτε με τις δυνατότητες που μπορείτε να αποκτήσετε, διασκεδάζοντας και κάνοντας μια γυμναστική έξω από τα συνηθισμένα!

image-divider

Δάσκαλοι και βοηθοί

Βικτώρια Τζαννέτου

Βικτώρια Τζαννέτου

Προπονήτρια ενόργανης - τραμπολίνο

Η Βικτώρια Γεωργουλακη Τζαννέτου είναι αριστούχα απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα ενόργανη γυμναστική. Δραστηριοποιείται στην διδασκαλία τραμπολίνου και ενόργανης εδώ και 7 χρόνια. Είναι επίσης πιστοποιημένη ακροβάτισσα, απόφοιτος της σχολής Circo Vertigo, Grugliasco Torino, με ειδικότητα το τεντωμένο σκοινί.

Ερμιόνη Τζαννέτου

Ερμιόνη Τζαννέτου

Προπονήτρια ενόργανης - τραμπολίνο

Η δασκάλα μας, Ερμιόνη Γεωργουλάκη Τζαννέτου υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και του τραμπολίνο από τη νηπιακή μέχρι και την προεφηβική της ηλικία. Είναι αριστούχα απόφοιτος του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ειδικεύτηκε στην υποκριτική τέχνη και παράλληλα εκπαιδεύτηκε και καταρτίστηκε σε θεωρητικό, αλλά και πρακτικό επίπεδο ως θεατροπαιδαγωγός. Το ειδικό ενδιαφέρον της, βρίσκεται πάνω στη χρήση θεατρικών, θεατροπαιδαγωγικών και μουσικών πρακτικών ως μέσων που απελευθερώνουν, ευαισθητοποιούν πάνω σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα και κάνουν τον (μικρό και μεγάλο) άνθρωπο πιο συνειδητό, ενεργό κι ευτυχισμένο. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην εμψύχωση του διαδραστικού θεατρικού σεμιναρίου «Διαφορετικότητα και Θέατρο στην Εκπαίδευση», που οργάνωσε το Πανελλήνιο ΔΙΚΤΥΟ για το ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (15-16/12/2018) και συν-δημιούργησε το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Είμαστε όλοι μαύρες γάτες» για το επιστημονικό συνέδριο του ΕΚΠΑ «Οι τέχνες στο ελληνικό σχολείο: παρόν και μέλλον» (10-13/10/2018). Έκανε την πρακτική της πάνω στο θεατρικό παιχνίδι στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.